Op aanvraag: geborduurd textiel

Geborduurd textiel op aanvraag

Het zou kunnen dat het geborduurde textiel dat wij aanbieden net niet helemaal is zoals jij het wilt hebben of je hebt zeer specifieke wensen, omdat je een origineel persoonlijk cadeau voor iemand wilt hebben. Het is bij ons dan ook mogelijk om aan te geven wat je precies wilt hebben voor geborduurd textiel. Beantwoord de vragen hieronder en geef ons zoveel informatie als mogelijk is. Wij sturen je dan gratis en vrijblijvend een passend voorstel inclusief prijsopgave.


  Je voor- en achternaam:
  Je straat en huisnummer:
  Je postcode en woonplaats:
  Je email-adres:
  Je telefoonnummer:
  Eventueel verzendadres (als anders dan adres hierboven):


  Gewenst textiel:
  Gewenste kleur van het textiel (let op! indien voorradig):
  Gewenste tekst en/of naam (hoe korter, hoe groter):
  Gewenste kleur van het borduurgaren:
  Gewenst lettertype:
  Keuze voor lettertype Fabian (traditioneel), Ramon (sierlijk), Kyan (speels), Finn (modern) of eigen keuze (zelf typen). Zie voorbeeld hiernaast.
  Gewenste afbeelding(en):
  Wil je dat het geborduurde textiel wordt ingepakt? Ja, luxe ingepaktJa, met papierNee  Voorbeeld 1

  Ik wil twee witte monddoekjes laten borduren: een met een plaatje van een vlinder en de naam Janneke in het roze en een met een plaatje van een voetbal en de naam Jip in het blauw. Graag de monddoekjes samen luxe inpakken.

  Voorbeeld 2

  Onze trainer Kees gaat helaas stoppen met lesgeven, dus nu willen we hem graag als afscheidscadeau een badlaken cadeau doen met daarop alle namen van ons team geborduurd en de tekst Ere-coach.

  De verschillende lettertypen