Wie zijn wij

Wij zijn Vrolijke Feestjes! Als je op zoek bent naar een originele traktatie, een handgemaakt bedankje of een persoonlijk cadeautje ben je bij ons aan het juiste adres. Vrolijkefeestjes.nl is dé webwinkel om het vieren van verjaardagen, geboorten, trouwdagen en nog veel meer feestjes nog leuker te maken.

Wij verkopen textiel dat we zelf borduren, zoals handdoeken en monddoekjes en hebben een assortiment babytextiel met mutsjes, knuffels, badcapes en nog veel meer.

De traktaties en bedankjes worden handgemaakt naar diverse voorbeelden of geheel naar jouw wens op aanvraag. Ook verkopen wij cadeaupakketten van onze producten: het enige dat je nog zelf hoeft te doen is het aan iemand te geven!

En onze felicitatiestrips zijn ook zeker de moeite van het bekijken waard! Stuur iemand eens een handgetekende strip in plaats van een wenskaart toe om hem of haar te feliciteren. Succes gegarandeerd!

Nieuw in ons assortiment is het haakwerk. Superschattige kabouters en de vast wel bekende mood octopus, maar dan de gehaakte versie, kun je vanaf nu bij ons bestellen. Dit kan ook helemaal naar eigen wens bij op aanvraag.

Ook nieuw zijn de wenskaarten. Deze zijn er voor diverse gelegenheden en ze zijn handgemaakt met gevouwen of geknutselde figuurtjes. Regelmatig ontwerpen wij nieuwe kaarten, dus houd ze in de gaten.

Onlangs is er weer een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd, namelijk decoratie. Bestel de leuke peperkoekmannetjes vandaag nog, je huis fleurt er meteen van op!

Kijk lekker rond op onze site en als je vragen hebt, laat het ons gerust weten!

Wat wij doen

Traktatiepakketten (vouw uit)
Bedankjespakketten
Geborduurd textiel
Babytextiel
Cadeaupakketten
Felicitatiestrip
Wenskaarten
Haakwerk
Decoratie

Welke service en mogelijkheden wij bieden

Wist je dat het bij ons mogelijk is om:

  • De producten die wij aanbieden aan te passen aan jouw wensen?
  • Producten aan te vragen die niet op de site staan?
  • Je gekochte producten in te laten pakken met inpakpapier of luxe met folie, confetti en linten?
  • Kosteloos je bestelling op te halen?
  • Je bestelling te laten bezorgen bij diegene voor wie het bestemd is?
  • Met spoed een traktatie op te halen als je contact met ons opneemt? (wij hebben een flink aantal traktaties op voorraad)
  • Ons altijd te bereiken als je vragen hebt?

Neem contact met ons op
Vraag een persoonlijk product aan

Blijf op de hoogte

Tip: Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief! De nieuwsbrief met vrolijk nieuws wordt regelmatig verzonden en hierin vind je vast ook wel eens een kortingscode😉