Wie zijn wij

Hoi allemaal,
Ik ben Karin, 42 jaar jong en ik woon in Lutjebroek. Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben wij vier kinderen, allemaal jongens!
Sinds de kinderen naar de peuterspeelzaal en daarna de basisschool gaan, vind ik het altijd leuk om voor hun verjaardag een mooie, originele traktatie te maken. Het liefst natuurlijk met als onderwerp iets wat ze heel leuk vinden. Zo is het bij iedere verjaardag weer een uitdaging om iets nieuws te verzinnen.
Het idee van Vrolijke Feestjes! is hierdoor ontstaan, want knutselen vind ik hartstikke leuk en doe ik graag. Nu de jongens allemaal naar school gaan, heb ik er ook wat meer tijd voor gekregen. Veel van de traktaties op de site zijn al jaren geleden door mij bedacht en gemaakt (de eerste al in 2009!) en het is leuk om ze op deze manier nogmaals tot leven te zien komen en om er ook andere kinderen blij mee te maken. Want wat is er leuker dan dat stralende koppie als ze met hun traktatie de klas in lopen?
Ik hoop dan ook dat er iets leuks voor je bij zit en gooi anders gerust een balletje op voor een nieuw idee!
Ik vind het hartstikke leuk als ik een berichtje van je krijg 😊

Welkom en veel plezier in mijn webwinkel (waar overigens nog veel meer te vinden is dan alleen traktaties😉)!

Met vrolijke groet,
Karin van Vrolijke Feestjes!

Wat is Vrolijke Feestjes?

Als je op zoek bent naar een originele traktatie, een handgemaakt bedankje of een persoonlijk cadeautje ben je bij Vrolijke Feestjes! aan het juiste adres. Vrolijkefeestjes.nl is dé webwinkel om het vieren van verjaardagen, geboorten, trouwdagen en nog veel meer feestjes nog leuker te maken.

De traktaties en bedankjes zijn er in veel verschillende thema’s en worden allemaal met de hand gemaakt. Wil je een traktatie die er niet bij staat? Geen probleem, wij maken ze geheel naar jouw wens op aanvraag.

Wij verkopen ook textiel, zoals handdoeken en monddoekjes, dat we zelf borduren, bijvoorbeeld met een naam of leuke afbeelding. En we hebben een assortiment kant-en-klaar babytextiel met mutsjes, knuffels, badcapes en nog veel meer.

Onze felicitatiestrips zijn ook zeker de moeite van het bekijken waard. Stuur iemand eens een handgetekende strip in plaats van een wenskaart toe om hem of haar te feliciteren. Succes gegarandeerd!

Verder vind je hier haakwerk voor een zacht prijsje. Superschattige kabouters en de vast wel bekende mood octopus, maar dan de gehaakte versie, kun je bij ons bestellen.

Dan zijn er nog de wenskaarten. Deze zijn er voor diverse gelegenheden en ze zijn handgemaakt met gevouwen of geknutselde figuurtjes (origami). Regelmatig ontwerpen wij nieuwe kaarten, dus houd ze in de gaten.

Tot slot hebben wij als decoratie leuke peperkoekmannetjes en ook verkopen wij cadeaupakketten van onze producten: het enige dat je nog zelf hoef te doen, is het aan iemand geven!

Kijk lekker rond op onze site en als je vragen hebt, laat het ons gerust weten, want wij helpen je graag!

Onze producten

Traktaties (vouw uit)
Bedankjes
Geborduurd textiel
Babytextiel
Cadeaupakketten
Felicitatiestrip
Wenskaarten
Haakwerk
Decoratie

Welke service en mogelijkheden wij bieden

Wist je dat het bij ons mogelijk is om:

  • De meeste producten die wij aanbieden aan te passen aan jouw wensen?
  • Producten aan te vragen die niet op de site staan?
  • Je gekochte producten in te laten pakken met inpakpapier of luxe met folie, confetti en linten?
  • Kosteloos je bestelling op te halen?
  • Je bestelling te laten bezorgen bij diegene voor wie het bestemd is?
  • Met spoed een traktatie op te halen als je contact met ons opneemt? (wij hebben een flink aantal traktaties op voorraad)
  • Ons altijd te bereiken als je vragen hebt?

Neem contact met ons op
Vraag een persoonlijk product aan

Blijf op de hoogte

Tip: Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.