Home

15sep2021

We hebben weer een nieuw product in ons assortiment: haakwerk! Deze superschattige kabouters zijn vanaf nu bij ons te bestellen. Ook hebben wij de bekende mood octopus, maar dan de gehaakte versie, beschikbaar. Bekijk zeker ook de naamhanger: een origineel, persoonlijk cadeautje dat leuk staat in elke kinderkamer! De gehaakte producten kunnen allemaal geheel naar eigen wens besteld worden en ook kun je zelf iets kiezen wat je gehaakt wilt hebben.

Gehaakte tulpen in diverse kleuren

Onlangs hebben wij nog twee soorten gehaakte bloemen toegevoegd. Superleuk in een vaas op tafel en je hoeft ze geen water te geven, makkelijker kan niet!

Bekijk ons haakwerk
Vraag een persoonlijk haakwerk product aan


20mrt2021

Iemand feliciteren met een verjaardag, geboorte, trouwdag of jubileum kan nu op een wel heel originele manier. Wij hebben namelijk een nieuw product in ons assortiment: de felicitatiestrip! De strip wordt handgemaakt met (kleur)potloden en gepersonaliseerd op basis van de gegevens die je invult bij je bestelling. Elke strip is dus uniek en is hierdoor een prachtig cadeau waar je zeker iemand blij mee zult maken!

Bekijk onze felicitatiestrips


1feb2021

Kyan is gek van pinguïns, dus het was niet moeilijk te raden wat zijn traktatie in de klas zou zijn. Een grote pinguïn voor de juf erbij en een mooi bakje voor het extra uitdeelcadeautje: glinsterende potloden. Het was voor even een feestje in de klas!

Trakteer ook op deze leuke pinguïns, bestel het pakket hier

Wil jij ook met je traktatie of bedankje op deze pagina? Laat het ons weten via het contactformulier!


13nov2020

Er zijn weer nieuwe traktaties en bedankjes aan ons assortiment toegevoegd. Wij werken continu aan nieuwe ideeën voor traktaties, bedankjes en de presentaties ervan, dus er is regelmatig iets nieuws op de site te ontdekken. Kom je gauw weer een keer kijken?

Nieuwe ideeën voor traktaties, bedankjes en presentaties zijn trouwens altijd welkom! Laat ons weten wat jij graag zou willen uitdelen en wij gaan ons best doen er iets moois van te maken! Naar het product op aanvraag formulier

Bekijk alle traktaties
Bekijk alle bedankjes


12okt2020

Het is mogelijk om bij je traktatie- en bedankjespakket een presentatie te bestellen. Een presentatie is een bijpassend knutselwerk waarop of waarin je de traktaties en bedankjes op een leuke manier kunt aanbieden aan diegenen voor wie het bestemd is. Denk bijvoorbeeld aan een etagère voor de taartpunten, een heus racecircuit voor de raceauto’s en een nest (met mama ooievaar!) voor de ooievaars. Met een presentatie erbij worden je traktaties of bedankjes nog origineler!

We hebben weer een flink aantal nieuwe presentaties toegevoegd, hieronder zie je hier foto’s van. Je kunt een presentatie bestellen door bij het bestellen van je pakket bij de optie ‘presentatie’ te selecteren dat je de presentatie erbij wilt. Er is al een presentatie vanaf € 5,-!

Bekijk onze Traktatiepakketten
Bekijk onze Bedankjespakketten